Boomverzorging

Het uitvoeren van boomverzorging vraagt om een professionele aanpak. Heb je hulp nodig bij het snoeien of kappen van een boom in de regio Rotterdam? Kievit Hoveniers is gecertificeerd voor het uitvoeren van deze boomverzorging.

Naast het onderhouden van alle planten in jouw tuin, is boomverzorging ook zeker nodig. Wanneer een boom verwaarloosd wordt, kan het gebeuren dat er dode takken aankomen. Deze takken vallen van de boom, wat kan leiden tot ongelukken. Naast het aanzicht van een goed verzorgde boom, is boomverzorging dus ook essentieel voor je veiligheid!

 

Boomverzorging in Rotterdam

Er zijn weinig hoveniers die boomverzorging mogen uitvoeren, ook in de regio Rotterdam. Niet alleen de kennis van bomen is essentieel, maar ook de veiligheid van de hovenier die de werkzaamheden uitvoert vereist de nodige aandacht. Daarom hebben we bij Kievit Hoveniers ervoor gezorgd dat wij gecertificeerd zijn voor het uitvoeren van deze dienst.

 

Gecertificeerd boomverzorger

Kievit Hoveniers is VCA-gecertificeerd en gecertificeerd klimmer, in de regio Rotterdam. De ruimte rondom de betreffende boom wordt beschermd door het gebruik van afvangtechnieken. We versnipperen de takken, die eventueel opnieuw verwerkt kunnen worden in jouw tuin. We verwijderen de boomstronk en het overige afval wordt afgevoerd.

Is jouw boom aan een snoeibeurt toe of wil je een boom laten kappen, in de regio Rotterdam? Kievit Hoveniers helpt graag bij jouw boomverzorging.