Houtbouw

Houtbouw maakt jouw tuin compleet. Ben je op zoek naar een nieuwe tuinkamer, overkapping of schuur, in de regio Rotterdam? Dan kun je terecht bij Kievit Hoveniers. Houtbouw is één van onze specialiteiten.

Houtbouw zorgt ervoor dat jouw tuin karakter krijgt. Heb je een mooie tuin in de regio Rotterdam, maar mist er nog een warme plek om te zitten? Of mis je een plek om je spullen op te bergen? Dan kun je Kievit Hoveniers inhuren voor het uitvoeren van houtbouw op maat.

 

Mogelijkheden voor houtbouw

Houtbouw geeft je veel mogelijkheden bij het realiseren van jouw tuin. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende houtbouw:

 

Overkapping

Een overkapping in jouw tuin kan heel handig zijn. Je kunt een mooie zitplek creëren in de schaduw, maar je kunt ook plek maken voor het plaatsen van fietsen of andere vervoersmiddelen.

 

Tuinkamer

Denk aan een heerlijke kamer, dat uitkijkt op jouw tuin. Een plek om tot rust te komen met een warme kachel en een comfortabele zitplek. Onze hoveniers zorgen ervoor dat al jouw wensen verwerkt worden in deze tuinkamer.

 

Schuur

Een plek om al je extra spullen op te bergen, naar jouw gewenste grootte. Heb je extra wensen voor de inhoud van de schuur? Dan kunnen wij deze ook voor je realiseren.

Ben je benieuwd wat Kievit Hoveniers aan houtbouw voor jou kan betekenen, in de regio Rotterdam? Henri Kievit komt graag bij jou langs!