Kantoortuin

Succesvol brainstormen doe je in de groene omgeving van een kantoortuin! Laat jouw kantoortuin daarom zó inrichten, dat hij ook zakelijk gebruikt kan worden.

Wil je de uitstraling van je bedrijf verbeteren door een mooie kantoortuin? Zoek je een nieuwe inspirerende omgeving voor brainstormsessies, vergaderingen of overleggen? Kievit Hoveniers helpt je graag bij het aanleggen van een mooie kantoortuin, in de regio Rotterdam.

 

Ontwerpen van een kantoortuin

Wellicht heb je zelf al wat ideeën, maar je kunt het ontwerpen van een kantoortuin ook geheel aan ons overlaten. Als je een afspraak hebt gemaakt komen onze hoveniers langs om de mogelijkheden van de tuin te bekijken. Naast het meenemen van jouw wensen, zorgen wij ervoor dat de tuin afgestemd wordt op de stijl van het bedrijf. We maken twee verschillende schetsontwerpen, waar jij één van kiest. Deze werken wij verder uit. Het uiteindelijke ontwerp presenteren onze hoveniers aan de hand van een 3D-tekening. Op dit moment kunnen er nog makkelijk wijzigingen worden doorgevoerd. Ben je tevreden?
Dan gaan wij aan de slag!

 

Kantoor met koffieterras

Heeft jouw kantoor geen tuin aan de grond, maar wel een dakterras, in de regio Rotterdam? Dan is een koffieterras op hoogte misschien wat voor jou. Of denk eens na over een duurzaam dak (groendak). Dit is goed voor het milieu én het pand!

 

Realiseren van de kantoortuin

Er is veel mogelijk bij het ontwerpen van jouw kantoortuin. Wil je graag jouw kantoortuin eens goed aanpakken? Kievit Hoveniers denkt graag met je mee. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan gaan onze hoveniers de kantoortuin realiseren.