Kievit Hoveniers

Henri Kievit is hovenier in de regio Rotterdam. Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van mooie, strakke tuinen is zijn passie. Jouw tuin is het verlengde van jouw huis. Aan Kievit Hoveniers de taak om dit plaatje compleet te maken!

Kievit Hoveniers ontwerpt, realiseert en onderhoudt exclusieve tuinen en buitenkamers in het hogere segment. We richten ons op particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar hun droomtuin in de regio Rotterdam. Vanaf de aanleg van de tuin tot het onderhoud zijn wij betrokken bij onze klanten. We doen geen half werk, kwaliteit staat bij ons voorop! Samen met jou gaan onze hoveniers op zoek naar datgene waar jij enorm van kunt genieten.

 

Missie en visie van Kievit Hoveniers

Kievit Hoveniers is opgericht om complete tuinen aan te leggen en te onderhouden, zodat het alleen nog puur genieten is om in jouw tuin te zijn. Wij geloven dat je een gelukkiger leven hebt zonder zorgen. Dit geldt ook voor de zorgen van het tuinonderhoud. Zonder dit onderhoud kun je vol trots ontspannen in het verlengstuk van je huis en hoef je je geen zorgen meer te maken over het netjes houden van jouw tuin. Wij gaan voor een tuin waar geen vakantiebestemming tegenop kan. Het is hier puur genieten, het liefst het hele jaar door!

 

Het verhaal van Henri Kievit

Henri Kievit was 13 jaar toen hij in contact kwam met een hovenier uit de buurt. Toen hij de vraag kreeg of hij op zaterdag geld wilde bijverdienen, was hij gelijk overtuigd. Elke zaterdag was hij op de zaak te vinden en hielp hij bij het wassen van auto’s. Over de jaren heen kreeg Henri Kievit steeds meer taken en begon hij met zijn opleiding tot hovenier. Eenmaal oud genoeg kreeg hij al snel zijn eigen hoveniersklus toegewezen bij zijn toenmalige opdrachtgever.

In 2016 begon Henri Kievit voor zichzelf en richtte hij Kievit Hoveniers op, dat werkzaam werd in de regio’s: Rotterdam, Gouda, Capelle aan den Ijssel en Krimpenerwaard.

Het duurde nog geen jaar voordat Henri Kievit zijn eerste hovenier in dienst nam. Vier jaar later was Kievit Hoveniers zelfs uitgegroeid tot een erkend leerbedrijf met meerdere hoveniers in dienst, een eigen pand en professioneel materieel!

Ben je benieuwd wat Kievit Hoveniers voor jou kan betekenen?
Henri Kievit komt graag bij je langs!

 

Wij werken samen met: