Plof collection by Sit & Heat

Wanneer je even de tijd hebt en langzaam wegdoezelt op een bank of lekkere stoel, dan kan niemand je nog wat maken. Bij Sit & Heat noemen ze dit een plofmomentje. Die zijn niet alleen heerlijk, maar geven je geest ook nog eens een oppepper. Na een plofmomentje ben je alerter, creatiever en stressbestendiger!

Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming, in de vorm van een warmtekussen. De verwarmde kussens van Sit & Heat zijn erg comfortabel en zorgen ervoor dat je langer kan genieten van je tuin of balkon.

 

Comfortabel

Door de fluwelen stof voelen de kussens heerlijk zacht aan. Door de verwarming zorgen ze ook nog een voor een comfortabel warm gevoel.

 

Sustainable

Omdat het kussen jou verwarmd, kan de thermostaat één graad omlaag. Wist je dat je daarmee al zes procent aan energie bespaart?

 

Design

De kussens uit de plofcollection zijn beschikbaar in zes kleurvarianten. Bij het bepalen van deze kleuren is zorgvuldig gekeken naar de trends anno nu!

 

Opladen

Uit het kussen komt een kabel met een USB aansluiting. Als je deze aansluit op je powerbank dan voorzie je het kussen van de energie die nodig is om jou een comfortabel warm gevoel te geven.

 

Gebruik

Aan het kussen zit een bedieningspaneel. Druk op de powerknop en je schakelt het verwarmingssysteem in of uit. Als het verwarmingssysteem is ingeschakeld dan brandt de LED. Knippert de LED dan is het tijd om de powerbank op te laden.

 

Wassen

De buitenhoes van het kussen is afneembaar en kan in de wasmachine tot 40 graden. Laat de hoes drogen in open lucht.