tuindesign

Het design van uw tuin is iets heel persoonlijks. Uw ideale tuin is het verlengde van uw thuis. Bij u passend in stijl, sfeer en onderhoud. Kievit Hoveniers werkt dan ook vanaf het begin met u samen: uw wensen staan centraal. Zo ontwerpt u uw eigen tuin, mét de voordelen die het inzicht van een ervaren hovenier hierbij biedt.

Samen denken we bijvoorbeeld na over mogelijke elementen (vijver, verhoogde bloembak, enz.) of het realiseren van extra dynamiek door hoogteverschillen in terras of border. Ook onderwerpen we uw design aan kritische vragen: past uw ontwerp binnen de beschikbare ruimte? Geeft de combinatie van de materialen die u wilt gebruiken de sfeer die u wenst? Past het ontwerp binnen uw budget? Hoeveel onderhoud levert het ontwerp op?

Vaak is het lastig voor te stellen hoe uw tuin er daadwerkelijk uit gaat zien. Zeker als er veranderingen in de indeling gaan plaatsvinden. Om een beeld te krijgen van de verhoudingen binnen uw nieuwe tuin en de sfeer die het design oplevert, beschikt Kievit Hoveniers over een tekenprogramma dat uw tuin tot in detail in 3D weergeeft. Zo kunt u al in de beginfase van het project een kijkje nemen in uw nieuwe tuin, met de voordelen van dien: eventuele wijzigingen kunnen nu nog gemakkelijk worden toegepast.

Creatieve kriebels gekregen? Henri Kievit komt graag langs om met u over het nieuwe ontwerp van uw tuin na te denken.