tuindesign

Een tuinontwerp laten maken? Wat je stijl ook is …  Als ervaren hovenier in Rotterdam vertalen wij jouw wensen naar de tuin van je dromen. Wil jij een tuinontwerp laten maken door een hovenier, in de regio Rotterdam? Dan werk je vanaf het begin met ons samen; jouw wensen staan centraal. Eigenlijk ontwerp je jouw eigen tuin mét de voordelen die het inzicht van een ervaren hovenier hierbij biedt!

Stap 1: tuinontwerp laten maken

 Je bent er over uit: je wilt een tuinontwerp laten maken. Samen plannen we een afspraak in, waarbij wij je tuin komen bekijken en je wensen bespreken.

 

Stap 2: brainstorm over de wensen 

Natuurlijk bespreken we ook direct je wensen. Misschien heb je al een moodboard gemaakt of heb je al een duidelijke stijl. Ook als je dat niet hebt, prima. Wij denken volop met je mee!

 

Stap 3: presenteren van de schetsen

Aan de hand van jouw wensen maken wij twee voorstellen. In deze ontwerpen houden wij rekening met kritische vragen, zoals: past het ontwerp binnen de beschikbare ruimte? Is het ontwerp haalbaar binnen het budget? Hoeveel onderhoud levert het op, maar ook: geeft de combinatie van materialen de sfeer die jij wenst? Tijdens de presentatie van deze voorstellen geef jij feedback en komen we tot een uiteindelijk ontwerp.

 

 Stap 4: gedetailleerde 3D-tekening

Dat ontwerp vertalen we naar een 3D-tekening dat jouw tuin tot in de details weergeeft. Zo krijg je gelijk al een mooi beeld van jouw toekomstige tuin! Zijn er bepaalde dingen die je liever anders ziet? Geef het gerust aan.

 

Stap 5: de uitvoering

Het tuinontwerp laat nu de tuin van je dromen zien. Tijd voor de uitvoering!
Wij stropen graag onze mouwen voor je op en realiseren jouw droomtuin.

Een tuinontwerp laten maken? Henri Kievit komt, als hovenier in de regio Rotterdam, graag bij je langs.