Tuinonderhoud

Wij kunnen ons voorstellen dat je zelf geen tijd of kennis heeft voor het onderhoud van jouw tuin. Kievit Hoveniers neemt het onderhoud van je over. Het enige dat jij nog voor jouw tuin hoeft te doen, is genieten! 

Het onderhoud van een tuin is heel belangrijk. Door goed onderhoud kun je zo lang mogelijk van jouw nieuwe tuin genieten. Kievit Hoveniers neemt deze taak over om te zorgen dat jouw tuin ook mooi blijft. Is jouw tuin niet nieuw, maar kan het zeker wat onderhoud gebruiken? Dan knappen wij deze ook graag voor je op.

 

Onderhoud van jouw tuin: de mogelijkheden

Wat kunnen wij voor het onderhoud van jouw tuin betekenen? Denk aan de volgende werkzaamheden:

  • Knippen en scheren van jouw haag
  • Snoeien van de beplanting
  • Het onkruidvrij houden van jouw tuin; wij gebruiken hiervoor de nieuwste methoden, waarbij wij rekening houden met het milieu
  • Een voor- en najaarsbeurt

Zorg voor de natuur en het milieu staat voorop. Jouw tuin krijgt dan ook de beste verzorging. Professioneel materieel en vriendelijk personeel vinden onze hoveniers heel belangrijk. Zij zijn jou tot dienst met een glimlach!

 

Onderhoud in de regio Rotterdam

Kievit Hoveniers helpt je bij het onderhoud van jouw tuin in de regio Rotterdam. Ben je benieuwd wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Henri Kievit komt graag bij jou langs!

Onze hoveniers werken op afspraak of met een onderhoudscontract. Werk je toch liever zelf in de tuin? Wij geven ook advies.