Tuinrealisatie

Tuinrealisatie: het is de vertaling van het tuinontwerp naar de tuin van je dromen. Met een team van professionele hoveniers en uitstekend materiaal brengen wij jouw wensen tot realiteit! We helpen je graag met de tuin waar jíj blij van wordt. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn voor jouw tuinrealisatie, in de regio Rotterdam.

Tuinrealisatie mogelijkheden

Bij het realiseren van jouw tuin heb je veel mogelijkheden. Wij kunnen je helpen bij de volgende zaken:

 

Aanplanten 

Planten geven stijl aan je tuin. Ga voor de strakke lijnen van een buxushaag, landelijke hortensia’s of een wild bloeiende bijentuin. Nieuwsgierig naar de planten die passen bij de stijl van jouw droomtuin? Wij adviseren je graag.

 

Bestrating

Een heerlijk terras, verschillende paden of een prachtige oprit, Kievit Hoveniers helpt je bij de bestrating rondom het huis. Tip: voegen tussen de tegels voorkomen dat je straat overwoekerd wordt door onkruid.

 

Erfafscheidingen

Schuttingen, heggen of poorten helpen je volop te genieten van je privacy. Hederaschermen (klimopschermen) leveren wij zowel kant-en-klaar als nog zonder begroeiing.

 

Overkappingen

Wil je lange avonden beschut genieten of heb je juist extra bergruimte nodig? Een veranda of blokhut is dan de oplossing. Dit kan een eigen ontwerp zijn, maar je kunt ook kiezen voor een bouwpakket. Wil je een complete oplevering? Vraag onze hoveniers naar de mogelijkheden. Wij realiseren ook sedumdaken.

 

Tuinverlichting

Creëer sfeer in jouw tuin met energiezuinige In-lite tuinlampen. Denk aan verlichting in de borders, op het terras en in de overkapping. Zo kun je ‘s avonds ook extra genieten van je prachtige tuin.

 

Vlonders

Vlonders zijn voor het terras of voor het zonnen aan de waterkant. Het geeft je het échte tuingevoel!

 

Beschoeiingen

Woon je aan het water? Bescherm dan je tuingrenzen met op maat gemaakte hardhouten beschoeiingen. Zo voorkom je dat het terrein afkalft door het water.

 

Vijvers

Niets is rustgevender dan het geluid van water op de achtergrond.
Onze hoveniers plaatsen visvijvers, zwemvijvers, koivijvers, plantenvijvers, watervallen, fonteinen, etc. Zo geniet je, luisterend naar het stromende water, extra van je tuin.

 

Hovenier Rotterdam

Kievit Hoveniers is jouw hovenier in de regio Rotterdam. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Henri Kievit komt graag bij je langs!

Wanneer snoei je welke struik, hoe ga ik om met luizen in mijn rozenstrook en hoe pak ik überhaupt het onderhoud van mijn tuin aan? Het zijn vragen die Henri regelmatig krijgt. Daarom helpen wij je ook bij het onderhoud van je tuin.